Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, gebruik dan het formulier onderaan deze pagina.

L'Échappée Belle Team

De gastvrouw van L'Echappée Belle
Flynn de hond van L'Echappee Belle

Laat me me voorstellen, Sophie, ik zal je gastheer zijn bij L'Échappée Belle.

Gepassioneerd door reizen, ben ik ook een fan van overnachtingen. Als HR-professional begon ik mijn carrière in het hotel- en restaurantbedrijf. De creatie van dit gastenverblijf is een terugkeer naar mijn roots die me in staat stelt om reizigers van alle horizonten te blijven ontmoeten.

Ik zal met plezier mijn gehechtheid aan deze regio met u delen en u helpen bij het ontdekken van de attracties en specialiteiten.

Volgens uw affiniteit met honden zal Flynn, mijn trouwe hond, in staat zijn om discreet te zijn of te genieten van uw strelingen.


Vind ons:

L'Echappée Belle ligt in het hart van het bos van Orléans, aan de oever van het gelijknamige kanaal in het historische gehucht Grignon.

L’Échappée Belle

2 Route de Chatenoy

Lieu Dit Grignon

Vieilles Maisons Sur Joudry

Loiret (45)

FRANCE

 

Gps-coördinaten:

Breedtegraad: 47,8975555

Lengte: 2,45418029999999962

 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen:

00 33 2 38 87 75 87Een gastenverblijf en een historische site

Bed en Breakfast L'Echappee Belle in het verleden
Bed en Breakfast L'Echappee Belle vandaagl

Het pension L'Echappée Belle ligt in de Loiret in Grignon, de plaats waar in 1676 met de aanleg van het kanaal van Orléans werd begonnen om het vervoer van hout en kolen tussen Orléans en Parijs mogelijk te maken.

De haven van Grignon heeft een bloeiperiode gekend met meer dan 3000 binnenvaartschepen per jaar, vele herbergen en winkels in werking. Toen, met het spoor, nam het aantal passages af en eindigde de commerciële scheepvaart in 1954.

Historisch monument van de 17e eeuw, het huis had een belangrijke rol in Grignon. Als een van de eerste die werd gebouwd, droeg het bij aan de aanleg van het kanaal.

Sinds de aankoop in 2013 heeft het verschillende werken ondergaan om het te doen herleven en zijn charme van weleer te versterken.


Contactformulier

Veuillez entrer le code:

Note : veuillez remplir les champs marqués d'un *.

Algemene voorwaarden

Télécharger
Terms and conditions of sales.pdf
Document Adobe Acrobat 73.0 KB
reservation-chambre-d-hotes